Welkom bij Horeca-Stoelen - Hét adres voor je horeca meubilair

Retourneren of ruilen.
LET OP: Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij online bestellingen die op voorraad zijn en niet mogelijk bij maatwerk bestellingen, bestellingen die speciaal voor u besteld moeten worden of die u in de showroom besteld.

Is een bestelling om wat voor reden dan ook niet wat je ervan verwacht dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Wil je een bestelling, of een deel van je bestelling retourneren dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst een email sturen waarin je jouw retourorder meldt en vergeet in de email niet je ordernummer te vermelden. (info@horeca-stoelen.nl) of je kunt gebruikmaken van het contactformulier voor bestellingen en retouren. Nadat we bericht hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per email.

Kosten retournering
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Horeca-Stoelen.nl
Klinkhamer 8
1671 NH Medemblik

Artikelen die in niet-oorspronkelijke staat (oorspronkelijke staat is de staat waarin ze de winkel verlieten) retour komen (beschadigd, kapot etc.) kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen, voordat je retourneert graag eerst even een email met vermelding van je ordernummer naar info@horeca-stoelen.nl

Indien je het artikel niet ruilt voor een ander artikel en je geld liever retour wilt kan dat natuurlijk. Het aankoopbedrag wordt volgens de wettelijke termijn binnen 14 dagen naar je retourgestort.

Het retourneren van grote meubels
Natuurlijk kun je ook een meubel in onze webwinkel bestellen en hoewel de meeste van onze klanten net zo enthousiast zijn over de mooie meubels als wij kan het zijn dat een meubel toch niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval mag je het meubel binnen 14 dagen retourneren. Stuur van te voren wel even een email (info@horeca-stoelen.nl) of je maakt gebruik van het contactformulier voor bestellingen en retouren, want wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen.

Je kunt een meubel op afspraak zelf retour brengen (let op, dit kan alleen op afspraak)

Of je kunt voor het retour zenden van een meubel gebruik maken van ons transport. De kosten voor transport kost € 50,-.
Besuit je je retourmeubel te willen laten ophalen dan stuur je ons een email zodat wij de ophaalopdracht voor je kunnen doorgeven.

Meubels dienen netjes verpakt (zoals je ze ook krijgt geleverd) aan de transporteur te worden aangeboden.

Quick Navigation
×
×

Kar