Voorwaarden

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel/webwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als klant extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.\r\n\r\nCBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

 

Welke voordelen en garanties geeft Horeca-stoelen als CBW-erkende online winkel?

Garanties van CBW-erkend

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:\r\n

    1. 3 jaar (afbouwende) productgarantie CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

    1. Een aanbetalingsgarantie* Je aanbetaling is gegarandeerd*

    1. Onpartijdige klachtafhandeling Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

Naast de drie garanties hanteren winkels die CBW-erkend zijn algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

*Let op! Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren volgens de algemene voorwaarden van de centrale branchevereniging wonen. Alle bestellingen boven 750,- euro worden gratis bij u thuis bezorgd. Orders onder de 750,- worden belast met 80.- euro verzendkosten. Ook is het mogelijk uw bestelling af te halen in ons centrale magazijn. Alle prijzen zijn excl. BTW. Bezorging naar Belgie is mogelijk afhankelijk van de postcode, de kosten hiervan bedragen 125.- euro. Bij een bestelling vragen wij een aanbetaling van 10% van de totale orderwaarde. Na ontvangst aanbetaling wordt de order definitief. De levertijd zal vanaf dit moment ingaan. (normaal is dit tussen de 4-8 weken.) Betreft het een bestelling van meer dan 20 stoelen vragen wij een voorschot van 30% bij opdracht, 50% voor levering en 20% na levering. Rekeninggegevens: Horeca-stoelen.nl is een onderdeel van Novitaz Lifestyle BV ABN AMRO IBAN: NL15ABNA043.97.41.157 BIC: ABNANL2A nt.n.v. Novitaz lifestyle BV

Kan ik mijn aankoop annuleren?

Zoals in de wet ook staat: Koop is Koop. Annuleren kan alleen in het volgende geval: Als de 'Wet op de Colportage' van kracht is. Wanneer u iets aan de deur, via internet of via de televisie koopt, heeft u 14 dagen bedenktijd. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij De Consumentenbond en/of www.Consuwijzer.nl

Annuleren van orders in andere gevallen kan alleen met medewerking van de winkelier. Hij of zij kan dan wel kosten bij u in rekening brengen.