Dealer van o.a.

Scab Design. Italiaans design merk. Scab heeft een uitgebreide collectie stoelen en tafels, snelle levertijden en uiterst betaalbaar. Scab Design is meubilair voor indoor als outdoor. Horeca-stoelen is selected dealer van Scab Design.

COLLECTIE SCAB 2021 KLIK HIER 

Scab Design, Scab, Italian design

Horeca-stoelen is een online shop voor uw horeca meubilair. wij leveren complete interieurs als losse plaatsingen in Nederland en België. Alle prijzen op onze site zijn excl. BTW. Voor grotere aantallen als >48 stuks adviseren wij u een mail te sturen of even te bellen zodat wij hier evt. een speciale prijs voor kunnen afgeven.

Eleonora is de leverancier van de Neba stoel, armstoel en de Neba barkruk. De collectie van Eleonora, industrieel, vintage en ook lifestyle, sluit erg goed aan op de wensen van de horeca van deze tijd. Eleonora

Horeca-stoelen.nl is Premium dealer van het merk Mobitec. Bij ons kunt u terecht voor de complete collectie meubilair van het Belgische meubelmerk Mobitec. De levertijd voor stoelen en tafels van Mobitec is ongeveer 8 weken. Mobitec is niet voorraad houdend. Alles wordt speciaal voor u geproduceerd.

mobitec stoelen model soft

mobitec stoelen model Soft

 

Mobitec, Mobitec, duurzame kwaliteit