Dealer van o.a.

Horeca-stoelen is een online shop voor uw horeca meubilair. wij leveren complete interieurs als losse plaatsingen in Nederland en Belgie. Horeca-stoelen levert ook aan particulieren. Alle prijzen in onze site zijn excl. btw. Voor grotere aantallen adviseren wij u een mail  te sturen of even te bellen zodat wij hier een speciale prijs voor kunnen afgeven.

Eleonora is de leverancier van de Neba stoel, armstoel en de Neba barkruk. De collectie van Eleonora, industrieel, vintage en ook lifestyle, sluit erg goed aan op de wensen van de horeca van deze tijd. Eleonora

Horeca-stoelen.nl is Premium dealer van het merk Mobitec. Bij ons kunt u terecht voor de complete collectie meubilair van het Belgische meubelmerk Mobitec. De levertijd voor stoelen en tafels van Mobitec is ongeveer 8 weken. Mobitec is niet voorraad houdend. Alles wordt speciaal voor u geproduceerd.

mobitec stoelen model soft

mobitec stoelen model Soft

 

Mobitec, Mobitec, duurzame kwaliteit

Scab is een prachtig Italiaans design merk. ze hebben een zeer uitgebreide collectie stoelen voor zowel indoor als outdoor. Horeca-stoelen is selected dealer van Scab.

Scab, Scab, Italian design