Over ons

Wie we zijn?

 

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Welkom bij Horeca-Stoelen.nl

Ben je op zoek naar mooie stoelen voor uw café, restaurant of gewoon voor in de woonkamer. Horeca-stoelen.nl is het online adres voor uw horecameubelen. Horeca-stoelen.nl is altijd scherp in prijs! Naast onze scherpe prijzen hebben wij iedere maand verschillende aanbiedingen.

Turn Key oplossing

Restaurant
Een totaalconcept voor uw restaurant is voor ons een absolute uitdaging. Ons creatieve team is zeer veelzijdig en zal u verrassen.
Hotel
Ook de inrichting/restyling van uw hotel en hotelkamers behoort tot een van onze mogelijkheden.
Vergaderzaal
Een vergaderzaal hoeft niet altijd saai te zijn. Verzin tal van leuke oplossingen...
Kantoor
Je bent nu eenmaal meer op je kantoor dan thuis! Dan moet je kantoor toch ook sfeervol worden ingericht?
Woonkamer
Ook voor thuis in de woonkamer leveren graag uw stoelen

Ons assortiment

 

Horeca-stoelen.nl heeft niet alleen een ruim assortiment meubilair voor de horeca.

Onze stoelen en tafels die gepresenteerd zijn in onze site zijn leverbaar voor de zakelijke markt als voor de particulier. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

Horeca-stoelen levert je (horeca) meubilair van allure voor interessante prijzen. Voor de één is zelf afhalen van een bestelling de keuze terwijl de ander kiest voor complete inrichting en stilering van de bedrijfsruimte of restaurant. Horecastoelen is het om het even. Voorop staat dat we u graag helpen om uw werkomgeving sfeervol te maken. Dat kan zijn met het leveren van een aantal stoelen tot een full service pakket waar we van vloer tot plafond voor een make over van uw ruimte zorgen waar het gezellig is maar waar ook goed en efficiënt gewerkt kan worden.

Wie zijn wij

Waarom Horeca-Stoelen.nl?

Volg ons op Facebook

Op de hoogte blijven van al het actuele nieuws en acties door Horeca-stoelen.nl? volg ons op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Online winkel

Horeca-stoelen is een online winkel. Wij hebben een sfeervolle winkel in hartje Medemblik. Kom gerust langs met een idee, plattegrond of gewoon om de sfeer te proeven. Onze interieur stylisten helpen je graag aan een creatief en verrassend interieur advies.

Medemblik, Noord-Holland

Vanuit Medemblik worden alle activiteiten van Horeca-stoelen.nl gedaan. Horeca-stoelen is bekend door heel Nederland en daarbuiten en levert alle goederen op de gewenste locatie. Afhalen bij ons magazijn is natuurlijk ook altijd een voordelige optie. Het pittoreske havenstadje Medemblik is de moeite waard om eens te bezoeken!